Max Payne 3 vyjde v březnu 2012
Max Payne 3 Novinka Max Payne 3 vyjde v březnu 2012

Max Payne 3 vyjde v březnu 2012

Michal Burian

Michal Burian

21

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Rockstar Games se konečně podělil o oficiální datum vydání a k tomu přidal hned několik dalších informací – <strong>víme víc o příběhu, multiplayeru, technologií + nové obrázky</strong>.

Reklama

Aktualizace: Rockstar odhalil, že nás první oficiální trailer ke hře čeká již ve středu 14.září letošního roku hned zrána.

Původní zpráva

Rockstar Games prozradil, že třetí díl proslule známé third-person akce Max Payne vydá v březnu příštího roku na PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Těšit se můžete na nový temný zážitek navazující na příběh policisty Maxe Payna z New Yorku. Maxe stále pronásledují vzpomínky z minulosti, i tak se však snaží začít nový život. Pracuje totiž jako soukromá ochranka bohatého podnikatele v brazilském Sao Paulu. Život nemá jednoduchý, musí se vypořádat s gangy, které chtějí zabít podnikatele a jeho rodinu. Max musí udělat vše, aby je zachránil a zároveň se zbavil démonů z minulosti jednou provždy.

Max Payne 3 využijete nejmodernějších technologií a fyziky, což prý zajistí skvělou podívanou a filmové akce. Hra přinese širokou škálu realistických zbraní, propracovaný systém krytí a vylepšený Bullet-Time.

Kromě rozsáhlé kampaně pro jednoho hráče se můžete těšit na důkladně propracovaný a struhující multiplayer. Ten nabídne skvělý zážitek, tradiční multiplayerové módy, odměny, systém úrovní, přetrvávající klany, dynamicky měněné mapy a více strategických možností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama