Mech akce Heavy Gear Assault běží na Unreal Engine 4
Novinka Mech akce Heavy Gear Assault běží na Unreal Engine 4

Mech akce Heavy Gear Assault běží na Unreal Engine 4

Michal Burian

Michal Burian

5

Na zničené planetě Terra Nova převezmete roli pilota mecha a budete bojovat proti ostatním mechům.

Reklama

Lidé z MekTek Studios ve spolupráci se Stompy Bot Productions pracují na nové mech akci nazvané Heavy Gear Assault, která jako jedna z prvních využije novou technologii Unreal Engine 4 od Epic Games.

Titul se bude odehrávat na zničené planetě Terra Nova, kde převezmete roli pilota mecha a pustíte se do nekonečných bojů. Dobrou zprávou je, že si budete moci upravovat mecha po kosmetické stránce, stejně tak jeho vybavení.

Heavy Gear Assaul bylo nedávno představeno na vývojářské konferenci v San Francisku, kde tvůrci odhalili rozpracovanou fázi hry, na níž pracují pouhé dva měsíce. Za tu dobu toho stihli opravdu hodně. Například jim již funguje fyzika, kdy byste měli v mechu pocítit jeho hmotnost. Stroj by se tak neměl chovat jako hračka z plastu.

"Máme tu čest být mezi prvními tituly, které využívají Unreal Engine 4 od Epic Games. Budeme moci nabídnout realistické boje mechů v Heavy Geaa universu s dosud neviděnou grafickou kvalitou. Heavy Gear Assault bude první hra s mechy pro next-gen," řekl prezident Vince McMullin.

Aby tohoto cíle mohli dosáhnout, potřebují vývojáři pomoc fanoušků. Prostřednictvím kampaně shání 900 tisíc amerických dolarů, prozatím se jim podařilo získat přes 117 tisíc dolarů.

V sekci tapety naleznete šest wallpaperů.

První artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama