MechWarrior 5: Mercenaries předvádí zničitelné prostředí
MechWarrior 5: Mercenaries Novinka MechWarrior 5: Mercenaries předvádí zničitelné prostředí

MechWarrior 5: Mercenaries předvádí zničitelné prostředí

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy Windows PC

Konečně budeme moci usednout do smrtících strojů a prožít v nich napínavou singleplayerovou kampaň.

Reklama

Studio Piranha Games nám v letošním roce konečně umožní usednout do smrtících strojů a prožít v nich napínavou singleplayerovou kampaň. Jako fanoušek série MechWarrior jsem za díl, který se nesoustředí čistě na multiplayer (po dlouhých patnácti letech) hodně rád a popravdě se MechWarrior 5: Mercenaries nemůžu dočkat. Dnes je nám hra připomenuta gameplay záběry, které ukazují zničitelné budovy a prostředí. V kůži pilota po zuby ozbrojeného mecha budeme bojovat v lesích nebo kaňonech, přičemž bitvy bude ovlivňovat měnící se počasí.

Hra MechWarrior 5: Mercenaries byla oznámena na konci roku 2016 a pochlubí se plnohodnotnou singleplayerovou kampaní, kooperací pro čtyři hráče a podporou modifikací přes Steam Workshop. Komunita tak bude moci hru neustále vylepšovat a obohacovat o další a další obsah.

Co se příběhu týče, Mercenaries nás zavede do roku 3015. Lidstvo se vydalo do vesmíru, kolonizovalo rozsáhlé oblasti vesmíru. Vše ale nešlo podle plánu, opět se našel zrádce, který zapříčiní další dlouhou a brutální válku. V pořadí již třetí. Ke slovu se dostanou ničivé zbraně v podobě hrozivých BattleMechů. Tyto obrovské bojové stroje pilotující elitní vojáci zvaní jako MechWarrior. Mají takovou sílu, že mohou zničit celá města.

V MechWarrior 5: Mercenaries se stanete jedním z těchto pilotů. Budete ale zelenáč, který má vše před sebou. Bude záležet pouze na vás, ke které frakci se přidáte. S tímto rozhodnutím pravděpodobně bude souviset také mech, kterého budete moci ovládat. Osobně očekávám na každé straně více mechů, ke kterým se postupně dostaneme. Po vašem rozhodnutí na vás čeká brutální válka plná taktických rozhodnutí z pohledu první osoby. Vývojáři tvrdí, že singleplayerová kampaň bude vzrušující a pohlcující. Pokud je tomu skutečně tak, sem s tím!

MechWarrior 5: Mercenaries pohání technologie Unreal Engine 4. Titul očekávejte v letošním roce ve verzi pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama