MechWarrior 5: Mercenaries se singleplayerem a kooperací za rok
MechWarrior 5: Mercenaries Novinka MechWarrior 5: Mercenaries se singleplayerem a kooperací za rok

MechWarrior 5: Mercenaries se singleplayerem a kooperací za rok

Michal Burian

Michal Burian

1

Na pilotování obrovských a ozbrojených mechů si počkáme do prosince 2018.

Reklama

Po roce a několika dnech se nám připomíná nadějný nový díl série MechWarrior, který po dlouhé době přinese singleplayerové akční dobrodružství pilota obrněného a ozbrojeného mecha. Z loňského oznámení byla spousta hráčů nadšena a těšila se až se dozví více informací. Ten den konečně nadešel. Studio Piranha Games vypustilo dvouminutový teaser trailer a nějaké ty střípky.

Hra MechWarrior 5: Mercenaries vyjde v prosinci 2018 na počítače a zahrne singleplayerovou kampaň a kooperaci pro čtyři hráče. Potěšující je rovněž podpora modifikací přes Steam Workshop. Komunita tak bude moci hru neustále vylepšovat a obohacovat o další a další obsah.

Pod novým teaser trailerem, který ukazuje to nejdůležitější, přikládáme souhrn informací z loňského prosince, kdy byl MechWarrior 5: Mercenaries oznámen. Já osobně se na singleplayerový díl dost těším, MechWarrior Online od stejných autorů mě totiž moc nezaujal a nedokázal vyplnit mezeru, která vznikla před mnoha lety, kdy jsem jako ještě dítě tuhle sérii zbožňoval.

MechWarrior 5: Mercenaries se bude odehrávat v roce 3015. Lidstvo se vydalo do vesmíru, kolonizovalo rozsáhlé oblasti vesmíru. Vše ale nešlo podle plánu, opět se našel zrádce, který zapříčiní další dlouhou a brutální válku. V pořadí již třetí. Ke slovu se tak opět dostanou ničivé zbraně v podobě hrozivých BattleMechů. Tyto obrovské bojové stroje pilotující elitní vojáci zvaní jako MechWarrior. Mají takovou sílu, že mohou zničit celá města.

V MechWarrior 5: Mercenaries se stanete jedním z těchto pilotů. Budete ale zelenáč, který má vše před sebou. Bude záležet pouze na vás, ke které frakci se přidáte. S tímto rozhodnutím pravděpodobně bude souviset také mech, kterého budete moci ovládat. Osobně očekávám na každé straně více mechů, ke kterým se postupně dostaneme. Po vašem rozhodnutí na vás čeká brutální válka plná taktických rozhodnutí z pohledu první osoby. Vývojáři tvrdí, že singleplayerová kampaň bude vzrušující a pohlcující.

MechWarrior 5: Mercenaries pohání technologie Unreal Engine 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama