MechWarrior 5: Mercenaries vyjde v září. Podívejte se na nový trailer
MechWarrior 5: Mercenaries Novinka MechWarrior 5: Mercenaries vyjde v září. Podívejte se na nový trailer

MechWarrior 5: Mercenaries vyjde v září. Podívejte se na nový trailer

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC

S plnohodnotným singleplayerem a kooperací.

Reklama

Konečně známé přesné datum vydání očekávaného pokračování série MechWarrior. Pátý díl dorazí na počítače 10. září příštího roku a kromě kooperačních bitev pro čtyři hráče přinese pro fanoušky důležitou příběhovou kampaň.

Kampaň se soustředí na rok 3015. Lidstvo kolonizovalo rozsáhlé oblasti vesmíru. Jednoho dne se ale plán zhroutil, ze stínů vystoupil nový zrádce, jenž zapříčinil další dlouhou a brutální válku. V pořadí již třetí válce se ke slovu opět dostanou ničivé zbraně v podobě hrozivých BattleMechů. Tyto obrovské bojové stroje pilotující elitní vojáci zvaní jako MechWarrior. Mají takovou sílu, že mohou zničit celá města. My se staneme jedním z těchto pilotů. Budeme naprostým zelenáčem, který má vše před sebou. Rozhodneme se, k jaké frakci se přidáme, což ovlivní také to, jakého mecha budeme ovládat. Samotná válka bude plná taktických rozhodnutí. Autoři věří, že singleplayerová kampaň bude vzrušující a pohlcující. I z toho důvodu byli nuceni před časem MechWarrior 5: Mercenaries odložit.

Potěší rovněž podpora modifikací přes Steam, destrukce prostředí a úprava/vylepšování těchto velkých, nebezpečných a plně ozbrojených strojů. Teď už se podívejte na nový trailer, zveřejněný na MechConu v kanadském Vancouveru, kde měli návštěvníci možnost zahrát si demoverzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama