MechWarrior se příští rok dočká nového dílu
MechWarrior Novinka MechWarrior se příští rok dočká nového dílu

MechWarrior se příští rok dočká nového dílu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Půjde o singleplayerový titul s podporou kooperace.

Reklama

Prezident studia Piranha Games Russ Bullock v rozhovoru pro podcast NoGutsNoGalaxy potvrdil vývoj nové hry ze série MechWarrior pro PC a konzole. Bullock prozradil, že půjde o singleplayerový titul s podporou kooperace, který bude svým stylem a mechanikami vycházet z MechWarrioru 5.

Právě pátý MechWarrior s podtitulem Mercenaries vývojáři i více než tři roky po jeho vydání nadále podporují. Na konci ledna se hra ostatně dočká v pořadí již čtvrtého DLC s názvem Rise of Rasalhague. K představení plnohodnotného nového dílu má dle Bullocka dojít v průběhu letošního roku. Samotné vydání by poté mělo následovat v roce 2024.

Vývojáři zkoumají rovněž možnosti pro případné pokračování multiplayerového titulu MechWarrior Online. Jeho vývoj ale bude záviset na tom, zda studio Piranha Games dostane možnost i v následujících letech nakládat s licencí na značku MechWarrior. Platnost aktuální smlouvy končí už v roce 2025. Vývojáři by si přáli její prodloužení minimálně do roku 2030.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama