MediEvil bude na PS4 plnohodnotným remakem
MediEvil Novinka MediEvil bude na PS4 plnohodnotným remakem

MediEvil bude na PS4 plnohodnotným remakem

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4

Za vývojem stojí studio Other Ocean Interactive. 31. října uvidíme nový trailer.

Reklama

Za měsíc a několik týdnů to bude rok, co byl oznámen MediEvil pro PlayStation 4. Fanoušci na nové informace museli čekat opravdu dlouho. Konečně se ale dočkali. Shawn Layden ze Sony během PlayStation Blogcastu prozradil nové informace, které by vás měly potěšit. Společnost si na znovuzrození akčního hack and slash dobrodružství z éry prvního PlayStationu dává pořádně záležet a plánuje plnohodnotný remake prvního dílu z roku 1998 - dříve se spekulovalo o zahrnutí jedničky a dvojky, což asi nebude pravda. Přitom původně byl MediEvil označován jako 4K remaster.

Za vývojem stojí studio Other Ocean Interactive z Kalifornie, které má za svou dvanáctiletou historii hry jako Giant Cop: Justice Above All, #IDARB, Stacking a sérii Puffins. Zároveň se podílelo na NBA Rush pro iOS, Gunstringer: Dead Man Runnin, The Amazing Spider-Man nebo Minecraft: New Nintendo 3DS Edition. Ano, nejde o žádné experty, musíme věřit Sony, že tenhle tým pečlivě vybrala. Důležitá je ještě jedna věc. Do vývoje jsou zapojeni i někteří z původních tvůrců, kteří před dvaceti lety vdechli MediEvilu život. Remake má zůstat věrný originálu, slibuje Layden.

Něco málo uvidíme za pár dnů. Na 31. října je naplánované zveřejnění nového traileru.

MediEvil pro PS4 nemá stanovené datum vydání. Původně se říkalo, že vyjde v roce 2018. V Sony ale došlo, dle všeho, ke změně plánu. Původně bylo počítáno s remasterem, později byl záměr změněn na kompletní remake.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama