Menší zdržení MXGP 3 vynahrazuje nový trailer
Novinka Menší zdržení MXGP 3 vynahrazuje nový trailer

Menší zdržení MXGP 3 vynahrazuje nový trailer

Michal Burian

Michal Burian

1

Motokrosové závody od Milestone koncem května.

Reklama

Motokrosové závody MXGP 3 nevyjdou plánovaného 12. května, ale o něco později. Konkrétně 30. května v Evropě a až 20. června v Severní Americe pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zdržení není velké, italské studio Milestone chce dny navíc využít pro vylepšení hry, aby byla celkově lepší.

Aby čekání nebylo tak dlouhé, můžete se podívat na nový trailer, který ukazuje, jak se hra oproti druhému dílu zlepšila. Zejména, co se týče terénu.

MXGP3: The Official Motocross Videogame dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra je postavena na technologii Unreal Engine 4 a měla by nabídnout dynamický a zábavný zážitek okořeněný inovativní grafikou. Krom toho má být velkou novinkou dynamické počasí, dynamická deformace terénu a zbrusu nové zvuky.

Závodit tak budeme při krásném letním dnu nebo hustém dešti. Dynamické počasí má ovlivnit viditelnost a samozřejmě také samotný terén. Ten se bude dynamicky deformovat, což má být slast zejména pro zkušené hráče. Bláto, prach, špína. Co víc si u motokrosových závodů přát.

V tiskové zprávě dále stojí, že MXGP3 zahrne kompletní sezónu 2016, včetně jezdců MXGP a MX2, oficiální tratě (krom jiného MXoN), stejně tak offline i online režimy. Na detaily si můžeme ještě počkat, ale s jistotou to bude kariéra pro jednoho hráče, kde budeme mít velké možnosti pro všelijaké úpravy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama