Měsíc před vydáním si hráči budou moci vyzkoušet Portal Knights
Portal Knights Novinka Měsíc před vydáním si hráči budou moci vyzkoušet Portal Knights

Měsíc před vydáním si hráči budou moci vyzkoušet Portal Knights

Michal Burian

Michal Burian

1

Sandboxové akční RPG dostane bezplatnou zkušební verzi. Stačí mít PS4 nebo Xbox One.

Reklama

Pokud máte rádi netradiční hry, barvičky a humor, tak by se vám mohlo líbit sandboxové akční RPG Portal Knights. To je od loňského února v předběžném přístupu na Steamu, kde své působení ukončí 19. května. Zároveň vyjdou verze pro PlayStation 4 a Xbox One.

Vlastníci těchto konzolí si budou moci Portal Knights vyzkoušet v bezplatné zkušební verzi. Ta bude na PlayStation Store a Xbox Store dostupná od 20. dubna. Demo hráčům umožní ponořit se do hry s předstihem a prozkoumat první ostrov v režimu pro jednoho i pro více hráčů, přičemž je naučí základy soubojů a výroby. Uživatelé si po vydání budou moct převést uloženou hru ze zkušební verze do plné hry.

Popisy hry:

Udělejte si vlastního hrdinu: Zvolte si třídu (hraničáře, mága či válečníka) a upravte si vzhled avatara díky propracovanému editoru. Prozkoumejte systém rozvoje postavy a schopností a vytvořte si jedinečného portálového rytíře, kterému pak přiřaďte zvířecího společníka, jenž se k vám na vaší výpravě připojí.

Naučte se základy Portal Knights: Procvičte si umění taktického boje při střetu s děsivými kaňkami za dne a smrtícími vykotlanými rytíři, kteří vycházejí jen v noci. Využívejte rozsáhlý systém výroby a pomocí natěžených surovin vyrábějte nové vybavení a zbroje. Udělejte první krůčky směrem k útulnému velkému hradu tak, že zrenovujete svou rozpadlou farmu a budete pěstovat plodiny. Prozkoumejte ostrov, objevte jeskyni plnou kostlivců a pokladů a najděte úlomky portálu, který vám otevře bránu na další ostrov. Kupředu, dobrodruzi!

Prožijte své dobrodružství sami či s kamarády: Zkušební verze vám umožní zahrát si režim pro jednoho hráče i pro více hráčů prostřednictvím offline kooperace pro 2 účastníky na rozdělené obrazovce. Spojte síly a stavějte budovy, prozkoumávejte jeskyně, porážejte příšery, plňte úkoly a obchodujte s předměty na prvním ostrově.

Portal Knights v České republice a na Slovensku uvede na trh společnost Comgad ve verzích pro PS4 a Xbox One za doporučenou maloobchodní cenu 799 Kč/28,99 €. Pro všechny, kteří si hru včas předobjednají, bude k dispozici DLC „GOLD THRONE“ obsahující celou řadu skvělých předmětů do hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama