Město skryté v džungli největší otevřenou úrovní v sérii Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider Novinka Město skryté v džungli největší otevřenou úrovní v sérii Tomb Raider

Město skryté v džungli největší otevřenou úrovní v sérii Tomb Raider

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nové gameplay video ze Shadow of The Tomb Raider má téměř 10 minut.

Reklama

Do dnešního dne se nám třetí dobrodružství archeoložky Lary Croft (počítáme od restartu série z roku 2013) ukazovalo zejména v akčních záběrech. To se mění s novým gameplay videem, které se zaměřilo na město Paititi skryté v džungli. Jde o dosud nejrozsáhlejší úroveň (takzvaný hub), která byla pro hru Tomb Raider kdy vytvořena. Lidé žijící ve městě neměli kontakt s moderní civilizací a podle toho to na místě vypadá.

Město Paititi je rozděleno do několika zón. V jedné naleznete rybářskou osadu, v další obytné domy a ve třetí kupříkladu rušné tržiště. Lara u domorodců naleznete útočiště, celou řadu vedlejších misí, které hráče zavedou do nebezpečných, obtížných, tajemným a skrytých hrobek, a nově také obchodování.

Zajímavé jsou nové možnosti v nastavení. Zvolíme si, zda mají obyvatelé tohoto zapomenutého místa mluvit svým rodným jazykem nebo angličtinou (případně jiným jazykem, který si zvolíme). S tím se pojí rozdělení obtížnost hry pro boj, hádanky a průzkum. Když budete chtít těžší průzkum, tak na nejtěžší obtížnost se nezobrazují nápovědy/značky pro nalezení správného místa pro šplhání, ve hře jsou jinak označeny bílou barvou. Už dříve se vývojáři nechali slyšet, že Shadow of The Tomb Raider bude nejtěžším dílem série.

Určitě se na video podívejte. Ze Shadow of The Tomb Raider toho odhaluje celkem dost a dává představu o tom, jaké tohle dobrodružství Lary Croft bude. Na vlastní kůži to zjistíme 14. září, kdy vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Více o hře v našem preview.

Informace o hře

Vydejte se na definující cestu Lary Crofta zažijte okamžik její přeměny v Tomb Raidera. Ve hřeShadow of the Tomb Raider se Laramusí naučit přežít ve smrtícím prostředí džungle, překonávat děsivé nástrahy hrobek a vytrvat i v těch nejtěžších chvílích. Mezitím, co se Lara snaží zachránit svět před mayskou apokalypsou, dojde k jejímu přerodu v hrdinku známou jako Tomb Raider.

Klíčové prvky:

  • Přežijte nástrahy nejnebezpečnějšího místa na planetě: Ovládněte okolní prostředí abyste přežili. Prozkoumávejte podvodní lokace plné trhlin a hlubinných tunelů.

  • Pokuste se splynout s džunglí: Lara, proti které stojí okolní prostředí v jasné přesile, se musí naučit využívat džungli pro svůj prospěch. Provádějte rychlé útoky nebo se v mžiku vytraťte jako jaguár, využívejte bahno pro kamufláž a šiřte v nepřátelích strach a rozpoutejte tak chaos.

  • Objevujte temné a zrádné hrobky: Hrobky jsou nyní ještě mnohem děsivější než dříve a jejich dosažení vyžaduje pokročilé techniky a dovednosti. Jakmile se ocitnete uvnitř, budete obklopeni smrtícími puzzly.

  • Odhalte živoucí historii: Objevte město skryté hluboko v džungli a prozkoumávejte obrovský svět plný neuvěřitelných lokací.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama