Město v Cities: Skylines ožije nočním životem i bez placeného přídavku
Cities: Skylines Novinka Město v Cities: Skylines ožije nočním životem i bez placeného přídavku

Město v Cities: Skylines ožije nočním životem i bez placeného přídavku

Michal Burian

Michal Burian

2

Zdarma toho bude skutečně hodně, zatímco pouze za peníze budete mít věznici, mezinárodní letiště, velké autobusové nádraží a další budovy.

Reklama

Povedená budovatelská a ekonomická strategie Cities: Skylines obdrží 24. září letošního roku placený balíček After Dark. Některé novinky ale budou zdarma formou aktualizace. Všechny hráče tak potěší, že nebudou muset do hry investovat další peníze, aby jejich město ožilo nočním životem. S denním a nočním cyklem souvisí větší míra kriminality, kterou budete muset vyřešit posílením hlídek.

Zdarma bude:

Denní a noční cyklus Vyšší hodnota pozemků pro pobřeží a pláže 70 nových budov Předělaný systém kriminality Vzrůstající kriminality v noci Vylepšení ekonomiky Moddeři budou moci své budovy zařadit do setů, včetně evropských a středověkých

Pouze se zakoupeným balíčkem After Dark budete moci postavit vězení a umisťovat do něj zadržené zločince, stejně tak mezinárodní letiště, velké autobusové nádraží, několik nových monumentů, nový velký dopravní uzel pro nákladní dopravu, stezky pro cyklisty, autobusové a cyklistické pruhy na silnicích, čtvrti určené pro turismus a noční život, nové parky a také taxíky, včetně míst, kde mají na ulici parkovat a depa. Součástí přídavku jsou také nové modely objektů, aut a lidí žijících ve vašem městě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama