Metal Gear Solid 3: Snake Eater by na FOX Enginu vypadal úžasně
Metal Gear Solid 3: Snake Eater Novinka Metal Gear Solid 3: Snake Eater by na FOX Enginu vypadal úžasně

Metal Gear Solid 3: Snake Eater by na FOX Enginu vypadal úžasně

Jan Kalný

Jan Kalný

31

Vypadal by. Nebýt Konami, které tuto vizi vložilo do nového hracího automatu. Hracího automatu! Pro Kristovy rány...

Reklama

Hideo Kojima se při ne zrovna přátelském odchodu od Konami musel vzdát nejen samotné značky Metal Gear, ale i relativně nově vyvinutého enginu FOX, jenž poháněl Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Někdo by FOX Engine mohl označit za takový malý technologický zázrak, díky kterému běžel nový Metal Gear i na toustovači nebo bramboře (ne doslova) bez větších problémů.

A když nepočítáme poslední ročníky Pro Evolution Soccer, tím využití FOX Enginu začalo a skončilo. Poměrně nedávno ale Konami představilo svůj nový projekt, který FOX Engine využívá. Hrací automat inspirovaný legendárním třetím dílem této ještě legendárnější ságy. Nejzajímavější na tom ale je, že hrací automat obsahuje cut-scény právě ze třetího dílu a právě na zmíněném enginu. A co to znamená? Pastvu pro oči.

Pokud jste schopni přetrpět tunu textů a nějaké ty efekty, můžete se na vlastní oči přesvědčit, že Snake Eater na FOX Enginu je prostě dokonalost sama. Ale jak to tak vypadá, ničeho takového se mimo hrací automat nedočkáme. Co jiného k tomu dodat než #fuckonami.

V případě, že nemáte času nazbyt, doporučujeme na video začít koukat od druhé minuty. Do té doby se tam vlastně nic neděje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama