Metro Awakening odhalilo nové obrázky a informace
Arizona Sunshine 2 Novinka Metro Awakening odhalilo nové obrázky a informace

Metro Awakening odhalilo nové obrázky a informace

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vydání nadále cílí na letošní rok.

Reklama

Vývojáři z nizozemského studia Vertigo Games zveřejnili nové materiály z připravované hry Metro Awakening, která zamíří exkluzivně na VR headsety PlayStation VR2, Steam VR a Meta Quest 2 i 3. V první řadě se můžete níže podívat na několik nových obrázků, ze kterých je dobře patrná pro sérii typická ponurá atmosféra a postapokalyptické prostředí.

Autoři v novém příspěvku na oficiálním PlayStation blogu lákají na unikátní příběh vytvořený ve spolupráci s autorem knižní předlohy Dmitrijem Gluchovským. Za pozornost v tomto směru stojí, že se děj nového dílu bude odehrávat před událostmi první hry s názvem Metro 2033. Z pohledu hratelnosti máme očekávat tradiční akci ve stylu starších dílů, která bude pochopitelně uzpůsobena pro hraní ve VR.

Ačkoli má hlavní otěže vývoje v rukou zmíněné studio Vertigo Games, které v minulosti přineslo například VR akci Arizona Sunshine, tak například tvorba assetů probíhala přímo v dvorním studiu 4A Games, jež stojí za všemi dosavadními díly série. Metro Awakening by mělo vyjít ještě v průběhu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama