Metro Redux oficiálně oznámeno, včetně traileru
Metro 2033 Novinka Metro Redux oficiálně oznámeno, včetně traileru

Metro Redux oficiálně oznámeno, včetně traileru

Michal Burian

Michal Burian

50

Vylepšené díly Metro 2033 a Metro: Last Light, včetně speciálních výzev.

Reklama

Společnosti Deep Silver a 4A Games oficiálně oznámili Metro Redux, kompilaci upravených verzí Metro 2033 a Metro: Last Light pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Pokud po Metro Redux šáhnete, užijete si podle tiskové zprávy upravené verze původních her, které přináší vylepšené grafické zpracování, moderní nasvícení, dynamické počasí, detailnější postavy s lepšími animacemi, více dynamické destrukce a lepší kouř. Stejně tak částicové efekty, pokročilejší umělou inteligenci, vylepšený boj a stealth, lepší manipulaci se zbraněmi, intuitivní ovládání a celkově lepší, propracovanější a záživnější atmosféru.

Výše zmíněné se týká zejména původního Metra, zatímco Metro: Last Light bude mít vylepšený vzhled, hratelnost a nové melee animace.

Pakliže patříte mezi skutečné fanoušky, budete si moci Metro 2033 zahrát survival stylem. Jinými slovy budete mít omezené zdroje, nepřátelé budou silnější a navíc vše bude mnohem těžší.

Chybět nebude rovněž Ranger mód, který vám u obou her odstraní HUD a vše bude mnohem hardcore.

Metro Redux dorazí na trh v létě letošního roku, dobrou zprávou je, že obě hry se budou prodávat rovněž samostatně za 19,99 euro. Krabicová edice s oběma díly bude stát 39,99 euro.

Alternativní přehrávač

Další obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama