Michael Jackson: The Game oficiálně + rozhovor
Michael Jackson: The Experience Novinka Michael Jackson: The Game oficiálně + rozhovor

Michael Jackson: The Game oficiálně + rozhovor

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Odhalení oficiální hry zpěváka Michaela Jacksona na výstavě E3 nepatřilo mezi ty informačně nejnabušenější. Vlastně jsme se o hře samotné nedozvěděli zhola nic. Prozatím netušíme, zda bude licence hře prospěšná, díky rozhovoru s manažerkou Felicií Williams ale dostaneme trochu větší přehled.

Reklama

„Hráči mohou očekávat umělecké představení,“ řekla Williams. „Plné umělecké představení, což je vlastně nový krok ve směru hudebního herního žánru. Budete moci zpívat. Budete moci tančit. Opravdu si vyzkoušíte, jaké to je být Michaelem Jacksonem.“ Williams také dodala, že možná budeme čas od času dělat obojí (zpívat i tančit).

Titul bude samozřejmě obsahovat Jacksonovy ikonické skladby a prostředí koncertů a dle všeho dorazí na Kinect od Xboxu360, Move od PlayStation a mimojiné na Wii,PSP a DS. Právě představení obou nových pohybových ovládání a existence samotného Nintendo Wii vytvořilo ideální dobu pro vývoj hry Michaela Jacksona. A jako většina hudebních titulů bude i tento podporován v budoucnu stažitelnými přídavky.

V současné době již dost her představilo tančení nebo zpěv. Kombinace obojího je však zajímavá novinka, která dá hráčům pořádně zabrat. Dokonce i profesionální zpěváci občas používají předem nazpívané skladby během svých koncertů a tanečních čísel. Doufejme tedy, že s Kinectem doma nesbouráme polovinu nábytku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama