Michel Ancel uklidňuje, jeho survival hra WiLD žije
WiLD Novinka Michel Ancel uklidňuje, jeho survival hra WiLD žije

Michel Ancel uklidňuje, jeho survival hra WiLD žije

Michal Burian

Michal Burian

1

10 tisíc let před naším letopočtem v zemi, která je velká jako Evropa.

Reklama

Francouzský designér Michel Ancel je známý pro vytváření jedinečných her, které si získávají srdce hráčů. Ve spolupráci s Ubisoftem vdechl život populární postavičce Rayman a byl tvůrcem také Beyond Good & Evil. V současné době připravuje dva tituly; Beyond Good & Evil 2 a WiLD.

WiLD je survival akce, která vzniká v nezávislém týmu Wild Sheep Studios, založil ho právě Ancel. Hra byla představena již v srpnu roku 2014 na tiskové konference Sony v rámci Gamescomu. Od té doby jsme o WiLD slyšeli ještě dvakrát, jednou díky novým obrázkům a podruhé skrz gameplay trailer. Od té doby už ale uplynula dlouhá doba, bylo to již v říjnu 2015. Není tak divu, že se fanoušci začali obávat, zda nedošlo k problémům, které by mohly vést ke zrušení.

Nic takového se nestalo. Michel Ancel na svém Instagramu zveřejnil nový screenshot s chlapcem sedícím na bílém vlku. Bohužel bez dalších podrobností.

Alespoň si připomeňme, o čem vlastně WiLD je. Michel Ancel chce vytvořit nové open-world survival dobrodružství odehrávající se v zemi velké jako Evropa. Vše je zasazeno 10 tisíc let před naším letopočtem. Hrát máme za všelijaké tvory, které obývají tento svět. Půjde například o lidi, ovce, kance, vlky, žraloky nebo jestřáby. Ve světě dokonce máme narazit na různé bytosti, včetně koster, humanoidních bohyň apod.

WiLD nemá stanovené datum vydání, oznámen byl akorát na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama