Microsoft chce více exkluzivních herních sérií
Xbox 360 Novinka Microsoft chce více exkluzivních herních sérií

Microsoft chce více exkluzivních herních sérií

Michal Maliarov

Michal Maliarov

18

Podle nabídek práce od herní divize Microsoftu chce společnost mnohem více exkluzivních AAA titulů jak pro současnou, tak next-gen generaci konzole Xbox.

Reklama

„Microsoft Game Studios má na svědomí celou řadu úspěšných sérií: Halo, Fable, Forza Motorsport i Gears of War. Naším cílem je přidat čerstvou krev do této řady špičkových her. Máme velké ambice a potřebujeme skvělého producenta, který nám pomůže dostat se dál,“ říká nabídka práce.

Jak tedy z textu vyplývá, Microsoft hledá producenta, který bude vyhledávat nadějné projekty a nahánět je do stáje společnosti. Jak už víme z dřívějška, jednou z novinek pro Kinect má být akční rubačka Ryse od Cryteku a pochybujeme, že se budoucí projekty daleko hnou od nejoblíbenějších žánrů, jako je FPS akce a akční adventura. Je ale příjemné vědět, že se Microsoft nesoustředí na současné hity nesoucí zlatá vejce a chce se rozvíjet.

Vývojáři se u Microsoftu hledají i v oblasti Free-to-Play her, kterými chce společnost rozšířit své působení a navázat na úspěch Age of Empires Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama