Microsoft chystá novou strategii, vypadá to na nástupce Age of Empires
Age of Empires Novinka Microsoft chystá novou strategii, vypadá to na nástupce Age of Empires

Microsoft chystá novou strategii, vypadá to na nástupce Age of Empires

Michal Burian

Michal Burian

8

Volná pracovní pozice je spjata s vývojem AAA titulu založeném na zavedené strategické značce. Microsoft jich zas tolik nemá...

Reklama

V posledních letech bylo ohledně populární real-time strategie Age of Empires ticho, mobilní a on-line odnož, stejně tak HD předělávky, nepočítám. Poslední plnohodnotný díl ze série se objevil v roce 2005. Šlo o Age of Empires 3.

Vše by se mohlo ale brzy změnit. Na LinkedIn je popis nové pracovní příležitosti, kde stojí, že se hledá vývojář, jenž se bude podílet na vývoji nového AAA titulu založeném na zavedené a milované strategické značce.

Inzerát pochopitelně nezmiňuje přímo nástupce Age of Empires, ovšem zavedená a milovaná značka už ano. Microsoft jich zas tolik nemá. Kromě Age of Empires má méně zajímavé Halo Wars (série se mnohem více proslavila v žánru stříleček) a Age of Mythology. Pokud někoho z vás napadl Mech Commander, tak na ten má s největší pravděpodobností práva firma Interplay.

Takže jedinou zavedenou a milovanou strategickou značkou je u Microsoftu právě Age of Empires. Osobně doufám, že mám pravdu a skutečně Microsoft chystá nové AoE. Možná se něco dozvíme na červnové E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama