Microsoft Flight Simulator Novinka Microsoft Flight Simulator 2024 oficiálně oznámen

Microsoft Flight Simulator 2024 oficiálně oznámen

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Série se dočká nového dílu i obsahu z univerza Duny.

Reklama

Populární Microsoft Flight Simulator z roku 2020 se dočká nového samostatného dílu. Vývojáři ze studia Asobo na konferenci Xbox Games Showcase představili pokračování populárního leteckého simulátoru, které nese název Microsoft Flight Simulator 2024.

Výše přiložený oznamovací trailer láká na přítomnost různých záchranných složek v čele s hasicími letadly a helikoptérami. Chybět ale nebude ani letecká ambulance nebo práškovací letadla. V dalších misích se pro změnu zaměříte na zachraňování lidí v horách, asistenci při stavebních činnostech nebo služby pro paraglidisty.

Dále budou k dispozici závody, VIP lety nebo plnění různých zakázek v nákladní přepravě. Na úplném konci ukázky je zmíněna také přítomnost horkovzdušných balonů. Celkově by se tak hráči měli v porovnání s dílem z roku 2020 dočkat výrazně širší nabídky obsahu. Microsoft Flight Simulator 2024 vyjde v průběhu příštího roku na PC a Xbox Series X/S. V den vydání bude k dostání také v Game Passu.

Zároveň s oznámením nového dílu došlo k představení tematického obsahu pro stávající díl, který potěší fanoušky Duny. Ve hře se konkrétně budete moci proletět lodí Ornithopter. Tento obsah vyjde v rámci samostatného balíčku 3. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama