Microsoft má na příští rok velké plány
Crackdown 3 Novinka Microsoft má na příští rok velké plány

Microsoft má na příští rok velké plány

Michal Burian

Michal Burian

15

Podle dobře informovaného insidera se chce zaměřit především na vlastní hry.

Reklama

V listopadu příštího roku to budou dva roky od uvedení nové generace konzolí na trh. Nikoho tak nepřekvapí, že Microsoft se Sony mají velké plány, některé nám už odhalili, o jiných se teprve dozvíme. Insider shinobi602, který často přináší zajímavé informace, přišel s tím, že Microsoft toho na příští rok chystá opravdu hodně.

Minulý rok, ani ten letošní se zatím moc nepovedl. Dobrých her je poskromnu a navíc Xbox One přišel o exkluzivity v podobě Dead Rising 3 a Ryse: Son of Rome. Shinobi602 tvrdí, že Microsoft se chce více zaměřit na hry, které vznikají v jeho studiích, i když si zaplatil časovou exkluzivitu u Rise of the Tomb Raider a Quantum Break.

Pokud jsou informace správné, tak se v příštím roce máme nač těšit. V září údajně vyjde Quantum Break od Remedy Games a konec roku bude patřit Halo 5: Guardians. Oproti tomu nové Crackdown bychom v příštím roce vidět neměli, místo něho budou dosud neoznámené hry.

Není pochyb o tom, že bitva mezi Microsoftem a Sony bude ještě napínavá, což je pro nás hráče jen a jen dobře. Konkurence hrám prospívá.

Připomeňme, že shinobi602 v minulosti přinesl nepodložené informace, které se později potvrdily. Z nedávné doby můžeme zmínit detaily o novém akčním RPG od Guerrilla Games. Dokonce zveřejnil artworky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama