Microsoft má pro Game Pass chystat rodinné členství
Novinka Microsoft má pro Game Pass chystat rodinné členství

Microsoft má pro Game Pass chystat rodinné členství

Jan Urbančík

Jan Urbančík

18
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Výhodnější předplatné bude údajně dostupné až pro 5 uživatelů.

Reklama

Služba Game Pass už je tu s námi skoro 5 let a za tu dobu si získala u hráčů obrovskou popularitu. Microsoft do ní neustále přidává hry od 3rd party vývojářů i od svých vlastních studií, a to včetně úplných novinek. Předplatné se postupně z Xboxu rozšířilo na PC a dostalo také svou Ultimate verzi, se kterou hráči získají na obou platformách všechny benefity, včetně Xbox Live Gold či hraní přes cloud. Dosud však byl Game Pass dostupný pouze pro jednotlivce, a to by se údajně mělo změnit.

Novinář Jez Corden, s odvoláním na zdroje obeznámené s plány Xboxu, totiž informoval o tom, že Microsoft chystá rodinné členství. Přišel s tím v podcastu Checkpoint a následně podrobněji v článku pro magazín Windows Central. Má jít o předplatné pro až 5 uživatelů, které bude samozřejmě mnohem levnější než 5 samostatných předplatných Game Passu. Přesnou cenu ale zatím Corden nezná.

Zatím ani není jasné, jestli bude rodinné členství dostupné pouze pro Ultimate verzi, nebo i pro ty separátní na Xboxu a PC. K dispozici má být každopádně pro jakékoli uživatele v rámci jednoho státu a nemusí být součástí stejné domácnosti, ačkoli to tak podle Cordena Microsoft možná bude prezentovat. Spuštění se máme dočkat ještě letos a oficiální oznámení by mohlo přijít už poměrně brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama