Microsoft na nákupech herních studií a rozšiřuje Xbox Game Pass
Novinka Microsoft na nákupech herních studií a rozšiřuje Xbox Game Pass

Microsoft na nákupech herních studií a rozšiřuje Xbox Game Pass

Yurris CZ

Yurris CZ

10
Platformy Xbox Xbox One

Tvůrci Forzy či Hellblade: Senua’s Sacrifice nyní patři pod Microsoft.

Reklama

V rámci své prezentace se Microsoft pochlubil svými investicemi do menších vývojářských studií. Pro vyznavače zelené konzole to bude znamenat užší spolupráci s jednotlivými studii či exkluzivní obsah.

Microsoftu se podařilo pojistit si závodní sérii Forza Horizon koupí studia Playground Games (mají pracovat i na novém Fable). I Ninja Theory, tvůrci skvělého Hellblade: Senua’s Sacrifice, nyní spadají pod zelenou konzoli. Nedávno vyšel zombie titul State of Decay 2 od Undead Labs, a čeká nás hra We Happy Few od Compulsion Games, hádáte dobře, i tato vývojářská centra nyní patří do programu Microsoft Studios.

Šéf Xboxu, Phil Spencer, také představil nové studio The Initiative nacházející se v oblasti Santa Monica. Vše pod vedením bývalého šéfa vývoje série Tomb Raider, Darrella Gallaghera.

V Xbox Game Passu nově Fallout 4, The Division a Elder Scrolls Online

Microsoft rozšiřuje seznam her dostupný v placené službě Xbox Game Pass. Za předplatné máte přístup k více než stovce titulů. Dnes budou do Xbox Game Passu přidány hry The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, Tom Clancy’s The Division a Fallout 4.

Zároveň jsme se dozvěděli, že do konce letošního roku dorazí i Halo: The Master Chief Collection a v den vydání samozřejmě i Crackdown 3 nebo Forza Horizon 4. Důležité jsou také další hry od jiných vydavatelů. V den vydání máme počítat i s Ashen, Warhammer Vermintide 2, Phoenix Point a Afterparty.

Společnost navíc vylepší Xbox Game Pass o technologii FastStart, která vám umožní hrát hry rychleji. Spuštěna bude s červnovou aktualizací Xboxu One a algoritmy budou časem vylepšeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama