Microsoft potvrdil odklad Crackdown 3
Crackdown 3 Novinka Microsoft potvrdil odklad Crackdown 3

Microsoft potvrdil odklad Crackdown 3

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Výbušné akce se dočkáme až v roce 2019.

Reklama

Aktualizace: Před necelými 24 hodinami to byla pouze spekulace. Dnes v noci ale Microsoft odklad Crackdown 3 potvrdil pro WindowsCentral. S hrou pro Xbox One a Windows 10 se počítá až na rok 2019, konkrétně na únor, tedy ve stejnou dobu jako Days Gone pro PlayStation 4. Microsoft se tak letos musí obejít bez exkluzivity, která byla oznámena již v roce 2014. Přitom po posledním odkladu společnost ujišťovala fanoušky, že Crackdown 3 určitě dorazí na trh v roce 2018. Vývojáři dostávají více času, aby mohli vylepšit multiplayer. Zároveň titul nezapadne v přívalu podzimních pecek.

Původní zpráva: Pokud se zdroje serveru Kotaku ukážou jako pravdivé - v minulosti se spousta podobných informací potvrdila - tak se Microsoftu opět nedaří dodat ve slibovaný termín na pulty obchodů dlouho chystanou akci Crackdown 3. Ta měla původně vyjít již v listopadu 2017, v srpnu téhož roku byla ale odložena na jaro toho letošního, což opět nevyjde. Tak nějak jsme ale doufali, že si Crackdown 3 na Xboxu One a PC s Windows 10 zahrajeme v průběhu letoška. To ale podle Kotaku již není reálné a vydavatel poskytl vývojářům více času a s titulem počítá až na rok 2019.

Microsoft chce odvrátit další katastrofu. Na jednu stranu mu sice bude chybět důležitá exkluzivita, na tu druhou ale nechce opakovat problémy, které hráči absolvovali u State of Decay 2 a Sea of Thieves. Tak uvidíme, zda se o Crackdown 3 bude mluvit na E3.

V Crackdown 3 na hráče čeká dynamický otevřený svět plný chaosu a destrukce. V kůži agenta se superschopnostmi musíte zastavit zločin a prozkoumat futuristické město ze všech stran.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama