Microsoft pro propagaci Xbox One použil záběry z her, které běžely na PS4
Need for Speed: Rivals Novinka Microsoft pro propagaci Xbox One použil záběry z her, které běžely na PS4

Microsoft pro propagaci Xbox One použil záběry z her, které běžely na PS4

Michal Burian

Michal Burian

64

Správce oficiálního YouTube kanálu pro Xbox si toho nevšiml a nahrál záběry z Watch Dogs, které ovšem běžely na konkurenční konzoli PS4.

Reklama

Uživatel diskuzního fóra Reddit s přezdívkou LordofMylar si všiml, že Microsoft na oficiální YouTube kanál sloužící k propagaci Xboxu zveřejnil video z hackerské akce Watch Dogs. Gameplay záběry ve videu ovšem byly nahrány z konkurenční konzole PlayStation 4 od Sony. Dokazují to ikonky pro ovládání v pravém dolním rohu.

Správce YouTube kanálu Xboxu, který má za úkol nahrávat videa z připravovaných her, které vyjdou na Xbox One a Xbox 360, si podle všeho nevšiml, že Ubisoft ve videu použil záběry z PS4 verze hry. Toto nedorozumění vedlo k vášnivé diskuzi nejen na Redditu, zatím se k němu vyjádřil pouze Major Nelson. Ten potvrdil, že video zveřejnil Ubisoft a Microsoft ho od něj pouze převzal.

Video bylo na YouTube kanálu Xboxu několik měsíců. Stačilo ale pár hodin diskuze na Redditu a video bylo odstraněno. Na internetu jsou ale důkazy, včetně obrázku níže.

Chybovat je lidské, avšak správce Xbox kanálu bude mít nejspíš v práci problémy a bude mít co vysvětlovat.

V poslední době nejde o první takové přehlédnutí. Magazínu The Escapist se povedl podobný kousek, když zveřejnili videopreview Need for Speed: Rivals, které si zahráli na jedné akci Microsoftu. Ve svém preview použili spoustu záběrů ze hry, mezi nimi ale byly také oficiální záběry od EA, které byly pořízeny z PS4 verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama