Microsoft slibuje nové hry pro PC
Novinka Microsoft slibuje nové hry pro PC

Microsoft slibuje nové hry pro PC

Michal Burian

Michal Burian

26

Microsoft ztratil směr v podpoře her pro operační systém Windows. Ale už se dostává zpět.

Reklama

Phil Spencer, viceprezident Microsoft Studios, v rozhovoru pro Shacknews přiznal, že ztratili směr v podpoře her pro operační systém Windows. Ale už se dostávají zpět.

"Myslím, že je férové přiznat, že jsme trochu ztratili směr při podpoře her pro Windows. Ale už jsme zpět na té správné cestě," řekl Spencer a dodal, že se v posledních deseti letech soustředili spíše na hry pro Xbox.

"Podpora Windowsů je pro nás nesmírně důležitá. Brzy uvidíte spoustu projektů pro Windows. Půjde o individuální projekty, které tu během posledních deseti let nebyly."

Zároveň Spencer ujistil, že nepůjde pouze o malé tituly zaměřené na určitou skupinku uživatelů Windows, jak se to stalo v případě Windows 8. Důkazem má být prozatím oznámená střílečka Titanfall od Respawn a Project Spark.

V současné době se Micorosft zaměřil především na premiéru next-gen konzole Xbox One. Pak se ale bude věnovat všem svým platformám, včetně Windows. Doufejme tak, že v budoucnu uvidíme na PC spoustu skvělých her.

Titanfall vyjde 14. března ve verzích pro PC, Xbox One a Xbox 360. Project Spark ještě nemá stanovené datum vydání, každopádně se očekává pro PC s Windows 8, Xbox One a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama