Microsoft, Ubisoft, EA a Sony už mají naplánované své E3 konference
Battlefield 4 Novinka Microsoft, Ubisoft, EA a Sony už mají naplánované své E3 konference

Microsoft, Ubisoft, EA a Sony už mají naplánované své E3 konference

Michal Burian

Michal Burian

43

Vše se stihne v jeden den. Na Sony se ale bohužel opět bude čekat, tentokrát do tří do rána.

Reklama

Velké vydavatelské společnosti již mají naplánované své tiskové konference na veletrhu E3 v Los Angeles. Ty budou probíhat v pondělí 10. června letošního roku od rána do večera (u nás od večera do úterního rána).

Od loňského roku je jedna velká změna. Svou tiskovou konferenci nebude pořádat Nintendo. To se podle svých slov hodlá zaměřit na menší akce v rámci E3 se zaměřením na individuální skupiny (analytiky, distributory a novináře), stejně tak na další Nintendo Direct. Návštěvníci E3 ovšem o možnost zahrát si připravované hry na platformě Nintendo nepřijdou.

Jinak vše zůstává při starém. Nebude chybět velká tisková konference Microsoftu, Ubisoftu, Electronic Arts a vše uzavře Sony.

Microsoft – 9:30 (u nás 18:30) Ubisoft – 13:00 (22:00) Electronic Arts 15:00 (0:00) Sony – 18:00 (3:00)

A co na E3 můžeme očekávat? Microsoft sice svůj next-gen Xbox odhalí 21. května, avšak na červnovém veletrhu slibuje detailnější představení své konzole, stejně tak odhalí připravované hry. Ubisoft se jistě zaměří na chystané tituly v čele s Assassin’s Creed 4: Black Flag, Watch Dogs, Splinter Cell: Blacklist, Rayman Legends a snad se něco dozvíme také o South Park: The Stick of Truth. U EA je to hodně podobné, očekávat můžete nové informace o Battlefield 4 (dojít by mohlo i na záběry z multiplayeru), FIFA 14, NHL 14, Dragon Age 3: Inquisition a konečně i ta tajemné sci-fi střílečku od Respawn. Tak nějak předpokládám i neoznámené pokračování Mirror's Edge a dalšího dílů ze série Need for Speed.

U Sony to bude hodně podobné jako u Microsoftu, tedy nové detaily o PlayStation 4 a hrách, které na konzoli vyjdou. Samozřejmě toho bude mnohem víc, očekáváme oznámení nových her od většiny firem, stejně tak se E3 (i když bez velké konference) zúčastní Sega (Total War: Rome 2 či Company of Heroes 2), Warner Bros (Batman: Arkham Origins, LEGO Marvel Super Heroes), Capcom (Lost Planet 3), Disney, Deep Silver (Saints Row 4), Bohemia Interactive (Arma 3, DayZ), Focus Home Interactive (Sherlock Holmes: Crime & Punishments) nebo Activision s Call of Duty: Ghosts a dalšími hrami.

Bude toho strašně moc, stejně jako v předešlých letech. Tak nás nezapomeňte bedlivě sledovat, protože vám budeme přinášet nové informace, detaily, obrázky, videa, apod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama