Mighty No. 9 vychází 24. června
Mighty No. 9 Novinka Mighty No. 9 vychází 24. června

Mighty No. 9 vychází 24. června

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Mega Man side-scroller ve stylu Keiji Inafuneho hlásí status gold.

Reklama

Vývoj hry Mighty No. 9 byl dokončen a prodej hry pro PlayStation 4, Xbox One, Wii U a PC odstartuje nejdříve 21. června v Severní Americe a následně 24. června ve zbytku světa.

Sám Keiji Inafune poslal fanouškům hry osobní zprávu:

„Pro všechny naše sponzory a fanoušky Mighty No. 9.

Za prvé bych chtěl opět říci, jak je nám upřímně líto, že jsme museli nechat naše fanoušky tak dlouho čekat. Konečně jsme schopni předat dlouho očekávanou zprávu ohledně Mighty No. 9. Máme potvrzené následující termíny: 21. června 2016 (Severní Amerika a Asie) a 24. června 2016 (celosvětově). Uvědomujeme si, že jsme v důsledku různých zpoždění zklamali naše fanoušky a nechali je na holičkách, ale jsme rádi, že konečně budeme moci dodat hru všem, díky kterým jsme se dostali tak daleko.

Díky statusu "gone gold" jsme v posledních fázích a jsme schopni dodat hru do vašich rukou, ať už prostřednictvím vašeho oblíbeného prodejce nebo přes digitální kanály.

Přenosná verze pro PlayStation Vitu a Nintendo 3DS budou následovat až později.

Jsou to téměř tři roky od počátku naší kampaně na Kickstarteru, která se uskutečnila jen díky podpoře našich sponzorů a fanoušků z celého světa. Jedná se o projekt, kde se vášně kombinovaly s cílem vytvořit něco velmi speciálního a těšíme se, až každý kdo se podílel, dostane konečný produkt. Nemůže existovat silnější vazba mezi herními tvůrci a herními fanoušky."

Mighty No. 9 odstartoval svou kampaň na Kickstarteru 31. srpna 2013 a byl plně zafinancován 3. září 2013 díky částce 3 845 170 dolarů od 67 266 podporovatelů. Termín původního vydání byl duben 2015, ale pak se posunulo na 15. září 2015 a poté na 9. února 2016. Nakonec jsme znali pouze další termín, který připadl na jaro 2016, ale díky poslední zprávě si už můžeme oddychnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama