Milestone chystají motokrosové závody Monster Energy Supercross
Novinka Milestone chystají motokrosové závody Monster Energy Supercross

Milestone chystají motokrosové závody Monster Energy Supercross

Michal Burian

Michal Burian

5

Možnost zúčastnit se nejproslulejšího motokrosového šampionátu na světě.

Reklama

Společnosti Milestone a Feld Entertainment uzavřely partnerství a společně chystají Monster Energy Supercross – The Official Videogame. Hra vyjde 13. února 2018 ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Italské studio Milestone, které vytvořilo MXGP3, Ride 2 nebo Sébastien Loeb Rally Evo, zve hráče k účastni nejkonkurenceschopnějšího a nejproslulejšího motokrosového závodního šampionátu na světě. Hra má nabídnout nejrealističtější zážitek fanouškům Supercrossu, včetně možnosti zazávodit si s oblíbenými jezdci na oficiálních tratích z letošního šampionátu ve třídách 250SX a 450SX. Chybět nebude Chad Reed, Ken Roczen a loučící se šampion Ryan Dungey. Na prvních screenshotech jsou k vidění dvě arény: Las Vegas a Minneapolis.

V tiskové zprávě kladou autoři důraz na grafickou kvalitu s detailními obličeji jezdců, autentickou reprodukci stadionů a přesně vytvořené motorky, tratě a vybavení.

Pokud vás přestane bavit jezdit na oficiálních stadionech, tak si budete moci vytvořit vlastní tratě nebo upravit ty stávající. Vaše výtvory půjdou sdílet a dostanete možnost si stáhnout tratě od jiných hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama