Milestone prodloužili licenci na MotoGP do roku 2021
MotoGP Novinka Milestone prodloužili licenci na MotoGP do roku 2021

Milestone prodloužili licenci na MotoGP do roku 2021

Michal Burian

Michal Burian

2

Italské studio může nadále vyvíjet závody motorek s licencí MotoGP.

Reklama

Italské studio Milestone se dohodlo s MotoGP na prodloužení licence, která tvůrčímu celku umožňuje vytvářet oficiální závody motorek MotoGP. Licence je prodloužena do prosince 2021 a Milestone díky ní může vytvářet MotoGP hry pro všechny platformy, včetně počítačů a konzolí.

Obě společnosti jsou z prodloužení licence nadšeni. Milestone i MotoGP se spolupráce zamlouvá a hlavně připomínají nedávný oficiální eSports MotoGP turnaj s napínavým rozuzlením během Velké ceny Valencie.

Připomeňme, že letos vyšla hra MotoGP 17, která se stala nejlepší svou svého druhu. „I přes použité starší součástky v Miláně kupodivu zkonstruovali hodně nabušenou strojovnu a renovaci vzali opravdu od podlahy. Prezentace je letos naprosto špičková, protože hra dostala zbrusu nové menu a grafické podklady, vše je navíc krásně přehledné. Muselo dát hodně práce nafotit podobenky skoro všech účastníků letošní sezóny šampionátu, když si improvizované foto studio Milestone rozložili na předminulém závodě v Mugellu, kam to z města módy nemají tak daleko. Snad jen ta představovací videa u každého okruhu by potřetí mohli natočit nová...“ dočtete se v naší recenzi - 7/10.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama