Mimimi Games už pracují na další hře
Desperados III Novinka Mimimi Games už pracují na další hře

Mimimi Games už pracují na další hře

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1

Vývojáři Desperados 3 si další titul budou vydávat sami.

Reklama

Německé studio Mimimi Games bylo založeno roku 2011. Za prvních let své existence vydali dvě menší hry – daWindci a The Last Tinker: City of Colors. Proslavili se až v roce 2016 díky real-time strategii Shadow Tactics: Blades of Shogun, která si brala inspiraci ze sérií jako Commandos nebo Desperados. A je to právě druhá jmenovaná série, kterou dostali na starost a letos v červnu společně s THQ Nordic vydali třetí díl této série, který byl přijat skvěle a byl nominován na nejlepší strategickou hru tohoto roku. Desperados III se dočkalo také DLC v podobě tří dodatečných misí pod názvem Money for the Vultures.

Nedlouho po vydání té třetí a závěrečné mise jsme se dočkali zajímavé informace, studio Mimimi Games už totiž pracuje na dalším projektu pod kódovým označením Süßkartoffel (v překladu "sladká brambora"). Opět půjde o real-time strategii, ale tentokrát se německé studio rozhodlo nespolupracovat s žádným vydavatelem. Tento titul si totiž Mimimi Games budou vydávat sami. O finanční stránku se ale také bát nemusí, neboť na hru dostali grant přímo od německé vlády. Je vidět, že popularita studia tak za poslední roky rychle roste.

Je však třeba připomenout, že jde o poměrně malý tým, který čítá přibližně 30 členů. I pro účely nového projektu se ale studio rozhodlo svůj tým rozšířit a dostat se až na počet 40 zaměstnanců. Volných je hned několik míst, podrobnější informace najdete na oficiálních stránkách.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama