Minecraft: Story Mode pátou epizodou nekončí
Minecraft: Story Mode Novinka Minecraft: Story Mode pátou epizodou nekončí

Minecraft: Story Mode pátou epizodou nekončí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Po vydání páté epizody, k němuž dojde za týden, budou následovat další tři epizody ve formě dodatečného obsahu.

Reklama

Tvůrci ze studia Telltale Games se rozhodli úspěšný Minecraft: Story Mode, který tvoří ve spolupráci s Mojangem, řádně podojit. Již za týden, 29. března, vyjde dlouho očekávaná pátá epizoda s názvem Order Up, a to pro všechny platformy, tedy PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, iOS a Android. Ale pátou epizodou série neskončí.

V následujících měsících totiž dojde k vydání dalších tří epizod. Ty budou plnit úlohu dodatečného obsahu, takže za ně budete muset zaplatit zvlášť. Představte si je jako takovou obdobu DLC 400 Days pro první sérii The Walking Dead, jen třikrát znásobenou a zaměřenou na hlavní hrdiny série.

Varování: Následující odstavce obsahují spoilery z dosavadního vývoje série.

Další tři epizody totiž budou dál sledovat příběh Jesseho a jeho (či jejích) přátel, kteří zformovali nový Order of the Stone. Order Up tak bude sloužit jako jakýsi most mezi příběhem o Wither Storm z prvních čtyř epizod a příběhem z nadcházejících epizod. Abyste si je mohli koupit a hrát, musíte vlastnit alespoň první epizodu původní série, což samozřejmě neplatí pro PC/Mac, kde máte možnost koupit jen celou sérii o pěti epizodách.

Další informace o dalších třech epizodách zatím Telltale tají. A pokud jde o epizodu Order Up, v ní čeká Jesseho a jeho (či její) tým návštěva zcela nového světa, Sky City, a konfrontace s Aidenem, členem týmu Ocelotů. Kvůli němu bude třeba očistit své jméno v očích vládce Sky City, což mají doprovázet těžká rozhodnutí. Ale jak známe Telltale Games, tak těžká rozhodnutí pravděpodobně nebudou.

Další vývoj série navíc nabídne nové hlasy. Jména aktuálních dabérů tak doplní Sean Astin (Sam Křepelka z Pána prstenů) v roli Reginalda, loajálního kapitána stráží, dále Jim Meskimen (seriál Parks and Recreation) jako vzpurný Milo a Melissa Hutchinson (Clementine z The Walking Dead od Telltale) v úloze zakladatelky Sky City.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama