Minecraft: Story Mode si odbude svou premiéru už 13. října
Minecraft: Story Mode Novinka Minecraft: Story Mode si odbude svou premiéru už 13. října

Minecraft: Story Mode si odbude svou premiéru už 13. října

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

V polovině října vyjde první epizoda s názvem The Order of the Stone a později budou k dispozici i krabicové verze, které vám zajistí přístup k celé sérii.

Reklama

Pokud patříte mezi příznivce Minecraftu, pravděpodobně očekáváte vydání první epizody chystané série Minecraft: Story Mode of Telltale Games a Mojangu. Naštěstí už nemusíte čekat dlouho, protože první epizoda s názvem The Order of the Stone vyjde už 13. října.

Ten den bude k dostání verze pro PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360. V případě všech titulů od Telltale se sice Xbox obvykle o den opozdí, tentokrát však tvůrci o pozdějším vydání nemluví. Verze pro Android a iOS se ale určitě opozdí a vyjde o dva dny později, tedy 15. října.

Minecraft: Story Mode vychází i na Wii U a PlayStation Vita, ale zatím nevíme, kdy se na těchto platformách objeví.

27. října bude každopádně následovat vydání krabicových verzí, které vám zajistí přístup k celé sérii. Krabicovka bude k dispozici pro PC/Mac, PS4, PS3, Xbox One i pro Xbox 360.

Více o sérii ze světa Minecraftu se dozvíte z předešlého zpravodajství.

A pokud vás Minecraft nezajímá a nedočkavě vyhlížíte poslední epizody Tales from the Borderlands a Game of Thrones, můžete se podle slov lidí z Telltale těšit na jedny z nejambicióznějších finálních epizod, jaké kdy vytvořili. Detaily se máme dozvědět brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama