Minecraft: Story Mode v prvním traileru
Minecraft: Story Mode Novinka Minecraft: Story Mode v prvním traileru

Minecraft: Story Mode v prvním traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

27

Trailer epizodické série ze světa Minecraftu od Mojangu a Telltale Games doprovází první detaily.

Reklama

Na letošním Mineconu byl naplno odhalen Minecraft: Story Mode, nová série o pěti epizodách od Telltale Games a Mojangu. Hráč se ve Story Modu ujme hrdiny jménem Jesse, kterému propůjčil hlas Patton Oswald. Jesse a jeho přátelé se kvůli jisté hrozbě musí vydat na výpravu s cílem najít legendární Order of the Stone a zachránit svět.

Další postavy namluví Brian Posehn, Ashley Johnson, Scott Porter, Martha Plimpton, Dave Fennoy, Corey Feldman, Billy West a Paul Reubens.

V Telltale Games se snaží, aby příběh Story Modu přirozeně pasoval do světa Minecraftu. Očekávat přitom můžeme hratelnost bohatou na rozhodování, která je pro Telltale Games charakteristická. Hráči tak dostanou možnost projít jejich vlastní interpretaci světa Minecraftu a i když se děj drží jeho principů a prvků, má zároveň za cíl působit originálním dojmem.

Datum vydání první epizody neznáme, zatím si musíme vystačit s obligátním „brzy“. Pokud jde o platformy, těmi v Telltale Games opět nešetří, takže Minecraft: Story Mode vyjde pro PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, iOS a Android.

Když si video otevřete přímo na YouTube, můžete vidět neobvykle velký počet záporných hlasů. Tahle hra to nebude mít jednoduché. Rozporuplné přijetí takového titulu ale není nijak překvapivé.

Skutečnost, že mají v Telltale naráz rozpracované velké množství projektů, dělá své. V Telltale Games koneckonců kromě Minecraftu pracují na Game of Thrones, Tales from the Borderlands, The Walking Dead: Michonne, dále na vlastní značce známé jako super show a do budoucna chystají třetí sérii The Walking Dead a něco pro Marvel. Pokračování oblíbeného a velmi povedeného The Wolf Among Us zatím nebylo oznámeno, což je bezesporu další zdroj kritiky dopadající na hlavu Telltale.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama