Miniaturní model traktoru John Deere 7530 ve sběratelské edici Farming Simulatoru 19
Farming Simulator 19 Novinka Miniaturní model traktoru John Deere 7530 ve sběratelské edici Farming Simulatoru 19

Miniaturní model traktoru John Deere 7530 ve sběratelské edici Farming Simulatoru 19

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC

Společně s čepicí, pomocníkem na farmu nebo tutoriálem pro vytváření modifikací.

Reklama

Na podzim letošního roku vyjde nový díl zemědělského simulátoru ze série Farming Simulator. Švýcarská společnost Giants Software, která má kanceláře v Německu i v Brně, připravila vylepšený engine, který má zajistit detailnější grafiku, větší herní mapy a celkový posun k realistickému zpracování. Informací v současné době moc nemáme, to ale nebránilo autorům, aby představili sběratelskou edici pro PC. Verze edice pro konzole PlayStation 4 a Xbox One se pravděpodobně prodávat nebude, stejně jako v minulosti.

Miniaturní model traktoru John Deere 7530 ve sběratelské edici Farming Simulatoru 19

Sběratelská edice Farming Simulatoru 19 je ve znamení miniaturního modelu traktoru. U předešlého dílu z roku 2016 to byl traktor s čelním nakladačem. Letos si na poličku nebo u monitoru můžete vystavit miniaturu traktoru John Deere 7530. Toho jsme zatím ve hře neviděli, v E3 traileru byl John Deere 8400R, jenž ohlásil příchod strojů této známé americké značky do Farming Simulatoru.

Další položkou ve sběratelské edici je čepice s logem série. Následují dva A2 plakáty, 10 nálepek zemědělských značek, pět pohlednic, video s návodem pro vytváření modifikací a vozítko John Deere XUV865M, které je vhodné do terénu, pro přesun po farmě a na menší náklady, kupříkladu v podobě krmiva pro zvířata. Bonusem je ještě Commodore 64 edice Farming Simulatoru 19.

V českých a slovenských obchodech sběratelská edice zatím není v nabídce. Německý Amazon ji nacenil na 50 euro (cca 1300 Kč), standardní edice je za 35 euro.

Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama