Minimálně 10 nových her bude oznámeno na The Game Awards
Novinka Minimálně 10 nových her bude oznámeno na The Game Awards

Minimálně 10 nových her bude oznámeno na The Game Awards

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

K tomu ještě nové trailery k oznámeným hrám.

Reklama

Slavnostní večer s vyhlášením nejlepších her roku už tradičně provází oznámení nových titulů, které si zahrajeme v následujících letech. V letošním roce tomu nebude jinak. Moderátor Geoff Keighley se na Twitteru pochlubil, že nás při sledování The Game Awards čeká oznámení minimálně deseti nových her. K tomu ještě nové informace, respektive trailery z těch, o kterých již nějakou dobu víme.

Pokud se nemůžete dočkat živého přenosu, který začne 7. prosince o půl třetí ráno našeho času, tak Keighley v dalších dnech bude zveřejnovat teasery na Twitteru, aby nalákal hráče na sledování The Game Awards 2018. Už dříve Keighley naznačil, že dojde k představení nové hry ze světa Vetřelce. Dle všeho by mělo jít o multiplayerovou střílečku Alien: Blackout. O ní jsme nedávno informovali.

Před dvěma týdny byly oznámeny nominace. Hrou roku se může stát Red Dead Redemption 2, God of War, Marvel’s Spider-Man, Assassin’s Creed Odyssey, Monster Hunter: World nebo Celeste. Podívejte se na všechny nominace.

Připomeňme si vítěze předchozích ročník: Rok 2017 vyhrála The Legend of Zelda: Breath of the Wild, rok 2016 zase Overwatch, Zaklínač 3 vévodil roku 2015 a roku 2014 potom Dragon Age Inquisition. Jaká hra se stane vítězem v roce 2018 podle vás? Já bych se z nominovaných rozhodoval mezi Red Dead Redemption 2 a God of War. Hlasovat můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama