Ministry of Broadcast: Quarantine
Ministry of Broadcast Novinka Ministry of Broadcast: Quarantine

Ministry of Broadcast: Quarantine

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC Apple Mac

Česká dystopická plošinovka dostala zásadní update zadarmo.

Reklama

Na konci ledna vyšla povedená 2D plošinovka s krásnou pixelartovou grafikou Ministry of Broadcast od brněnského Ministry of Broadcast Studios. Za rozumnou cenu lehce přes tři stovky jste dostali velmi kvalitní, byť v obtížnosti dosti nekonzistentní hru s českými titulky, kterou jsme v naší recenzi hodnotili za solidních 7/10. Tehdy nám vadilo nepřesné ovládání a přestřelená náročnost pasáží s časovými limity. A nebyli jsme v tom sami.

 

Ministry of Broadcast: Quarantine

 

Jak vidno, tvůrci si výtky vzali k srdci, a tak rádi oznamujeme, že nyní vydali zásadní a bezplatný update pro všechny současné i budoucí majitele hry na současnou dobu s dosti příhodným názvem Ministry of Broadcast: Quarantine. A to se na dalším a ještě větším vylepšení pracuje. Všechny do té doby vydané updaty se samozřejmě projeví i v připravované verzi pro Switch, jež vyjde 28. dubna 2020.

 

Ministry of Broadcast: Quarantine

 

Karanténa přináší rychlejší a přesnější pohyb hlavního hrdiny, zvyšuje počet a optimalizuje umístění ukládacích záchytných bodů, načež se zbavila repetitivních pasáží hry, které jste museli povinně opakovat při každém novém pokusu (např. už nemusíte koukat na stále stejná nepřeskočitelná videa). Dále hra nově podporuje zachytávání screenshotů přes Steam (standardně klávesa F12), zkrátila nahrávací časy a zálohuje uložené pozice, takže již o ně nepřijdete.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama