Mise v Borderlands 2 budou mnohem větší
Borderlands Novinka Mise v Borderlands 2 budou mnohem větší

Mise v Borderlands 2 budou mnohem větší

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Gearbox slibuje patřičně vylepšit strukturu misí, udělat je dynamičtější a delší, než tomu bylo v jedničce.

Reklama

Herní designér Paul Hellquist se nechal slyšet, že si je studio vědomo chyb prvního dílu a jeho lineárních misí, na které si fanoušci často stěžovali.

„Příběhové mise z Borderlands 2 jsou asi třikrát delší, než tomu bylo u předchůdce. Také jsou více dynamické a nepředvídatelné. Hratelnost se neustále mění, vaše cíle se mění. Je to více živé,“ řekl Hellquist.

„Hodně hráčů i herních kritiků nám řeklo nedostatky a chyby, které podle nich příběh skrýval. My jsme se pak podívali na celou strukturu a řekli si, že to můžeme udělat mnohem lépe. Takže příběh pro nás byl od prvního dne nejdůležitějším aspektem, který jsme chtěli vylepšit.“

Randy Pitchford také nedávno dodal, že je velká pravděpodobnost využití systému Cloud, což by z Borderlands 2 udělalo první hru, jež tento systém ukládání informací na vzdálené servery na Xboxu360 využije. Prozatím se ale jedná pouze o spekulaci.

Podle vydavatele by mohlo pokračování spatřit světlo světa během fiskálního roku 2013, který začíná dubnem 2012. Více se o hře dozvíte z našeho předchozího zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama