Mistrovský Brawn a Williams FW25 v F1 2018
F1 2018 Novinka Mistrovský Brawn a Williams FW25 v F1 2018

Mistrovský Brawn a Williams FW25 v F1 2018

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dva klasické monoposty jsou součástí předobjednávek. Později se budou prodávat zvlášť.

Reklama

Společnost Codemasters při oznámení F1 2018 slibovala, že se hra pochlubí dalšími historickými/klasickými monoposty, které si fanoušci oblíbili. Zatím víme o prvních dvou. Těšit se můžete na mistrovský Brawn BPG-001 z roku 2009, s kterým Jenson Button vyhrál titul za podpory týmového kolegy Rubense Barrichella. Tohle auto si podmanilo osm závodů v sezóně, včetně šesti vítězství Buttona v prvních sedmi závodech roku. Button vyhrál šampionát před Sebastianem Vettelem, jenž v té době jezdil pro Red Bull.

Druhým monopostem je Williams FW25 z roku 2003. S touhle kráskou závodil Juan Pablo Montoya a Ralf Schumacher. Auto se v průběhu sezóny neustále vylepšovalo, a hlavně Montoya měl velký podíl na napínavých soubojích s Michaelem Schumacherem.

„Brawn je bezesporu nejžádanějším klasickým vozem naší vášnivé komunity F1, jsme rádi, že ho můžeme mít ve hře,“ komentoval odhalení Paul Jeal a přislíbil, že v dalších týdnech budou odhaleny další kousky.

Oba klasické vozy jsou součástí takzvané Headline edice, jež je určena pro předobjednávky a Day One kopie F1 2018. Pokud se ke vše dostanete později, tak bude možné oba monoposty koupit zvlášť v DLC.

F1 2018 vychází 24. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama