Mistrovský vůz Micka Schumachera v F1 2020
F1 2020 Novinka Mistrovský vůz Micka Schumachera v F1 2020

Mistrovský vůz Micka Schumachera v F1 2020

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Oficiální hra F1 2020 dostala aktualizaci přinášející letošní vozy F2.

Reklama

Studio Codemasters konečně přidalo do hry F1 2020 dlouho slibované letošní vozy závodů FIA Formula 2 jen pár dní poté, co se Mick Schumacher stal vítězem tohoto mistrovství. Aktualizace 1.14 má na různých platformách různou velikost. Na PS4 Pro očekávejte stažení necelých 4 GB dat.

Bohužel piloty z letošního ročníku F2 nelze použít ani v kariéře, ani v režimu MyTeam. Stejně tak letošní vozidla F2 lze použít pouze v Time Trial a Grand Prix modech.

Minulá aktualizace přinesla možnost volby jazyka komentáře. Bohužel díky chybě v některých regionech nebyla dostupná možnost volby španělštiny a francouzštiny. Podle posledních release notes je to nyní opraveno.

Dále byla opravena chyba na Xbox One X, kde se zasekával zvuk v blízkosti jiných aut. Opotřebování pneumatik již zůstane zachováno při připojování/odpojování k multiplayer a v kvalifikaci se nyní již bude zobrazovat správná předpověď.

V komentářích na Facebooku se pak jeden hráč zmínil, že se vylepšilo i ovládání hry pomocí volantu Thrustmaster T300 RS GT Edition.

Bohužel ve hře zůstalo ještě několik viditelných chyb a tvůrci na oficiálních fórech F1 2020 slíbili jejich opravu na začátek roku 2021. Z těch vizuálních je to například černý vnitřek boxů při použítí vozů F2 na trati v Bahrainu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama