Mistrovství světa ve fotbale jako bezplatné rozšíření pro FIFA 18
FIFA 18 Novinka Mistrovství světa ve fotbale jako bezplatné rozšíření pro FIFA 18

Mistrovství světa ve fotbale jako bezplatné rozšíření pro FIFA 18

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vyberte si jeden z 32 národních týmů, které se do Ruska kvalifikovaly.

Reklama

Spekulace se potvrdily. Společnost Electronic Arts připravuje bezplatné rozšíření, které FIFA 18 obohatí o letošní mistrovství světa ve fotbale. Nejde o žádné DLC, které by se zaměřilo pouze na Ultimate Team. Tohle je plnohodnotná aktualizace, která přinese do hry World Cup Russia 2018, abyste mohli zažít napínavý fotbalový turnaj, jakmile si vyberete jeden z 32 národních týmů, které se do Ruska kvalifikovaly. Turnaj je rozdělen do 12 stadionů, stejně jako v reálném světě. Chybět nebudou ani kultovní trofeje.

Krom toho se můžete těšit na vlastní turnaj FIFA World Cup. Budete si moci zvolit libovolný licencovaný národní tým z FIFA 18, včetně Itálie, USA, Nizozemska, Chile nebo České republiky, a vytvořit svůj vlastní turnaj, kde budete s nároďákem bojovat o zlato.

Samozřejmě v EA Sports nezapomněli ani na Ultimate Team. Do hry se dostanou nové ikonky reprezentující některé z nejznámějších hráčů z historie mistrovství světa a vy si budeme moci vybudovat vysněné reprezentační mužstvo z hvězd všech 32 kvalifikovaných týmů. Zároveň využijete dynamické hráčské předměty vycházející ze skutečného dění na turnaji.

World Cup 2018 update vyjde 29. května 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama