Mnoho lidí z původního Infinity Ward dělá na MW3
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Mnoho lidí z původního Infinity Ward dělá na MW3

Mnoho lidí z původního Infinity Ward dělá na MW3

Michal Burian

Michal Burian

17

Mnoho vývojářů, kteří pracovali na Call of Duty: Modern Warfare 2, pracuje na Modern Warfare 3, říká Activision.

Reklama

I přes odchod hlavních ikon studia Infinity Ward, především zakladatele Vince Zampella a Jasona Westa, zůstalo v týmu mnoho lidí, kteří v současné době vyvíjí Call of Duty: Modern Warfare 3, alespoň to tvrdí společnost Activision.

"Spousta kluků pracuje na Modern Warfare 3. Jde o stejné lidi, kteří vyvíjeli původní Modern Warfare a druhý díl," nechal se slyšet šéf vydavatelského oddělení Activision Eric Hirshberg pro IndustryGamers.

"Mnoho z nich je v Infinity Ward od samotného začátku. Jde o nové Infinity Ward, které šlo hodně do sebe. Podařilo se jim nahradit talentované lidi a vytvořit velmi oslňující tvůrčí skupinu lidí, s kterými jsem se kdy setkal."

Tímto vyjádřením Activision ujišťuje fanoušky, že série Call of Duty je v dobrých rukou. V loňském roce studiu opustili zakladatelé Zampella a West, kteří do svého nového studia (Respawn Entertainment) nalákali i několik členů Infinity Ward, včetně designerů Steva Fakuda a Zieda Riekea.

Na Modern Warfare 3 v současné době pracuje Infinity Ward a studio Sledgehammer Games, které je složeno převážně z bývalých tvůrců hororového Dead Space.

"Sledgehammer se rychle adaptovalo. Jde o partnerský tým, který spolupracuje na MW3," řekl Hirshberg.

"A kdo vám řekne, že tohle není skutečné Infinity Ward, ten nemluví pravdu. Stále jde o neuvěřitelně talentované vývojáře, kteří toho hodně dokážou. Jsme hrdí, že právě oni dělají na Modern Warfare 3," dodal Hirshberg.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama