Množství obrazových materiálů z DayZ Standalone
DAYZ Novinka Množství obrazových materiálů z DayZ Standalone

Množství obrazových materiálů z DayZ Standalone

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Bohemia Interactive nám v rámci E3 nenadělilo nejen screenshoty z Army 3 a oznámení Take On Mars, ale i nové obrázky z DayZ doplněné o rendery zbraní a ručně psané zprávy z Černarusi.

Reklama

Nové screenshoty ukazují především zombie (jak jinak) a také již známé novinky na mapě Černarusi, třeba vrak lodi nebo nové město. Na renderech zase vidíme efektivně zpracované Ak-74, loveckou pušku a kuši. Co by to taky bylo za zombie apokalypsu bez kuše.

Vše přitom doplňují ručně psané zprávy i oficiální dokumenty. Některé můžete vidět níže, jiné si musíte stáhnout v PDF. Všechny každopádně ukazují trochu odlišnou stránku apokalypsy v DayZ, jedna zpráva navíc pravděpodobně obsahuje i narážku na Operaci Flashpoint: Resistance a film Tajemství hradu v Karpatech. Pokud vás zaráží, proč je řada textů psaná v češtině, s největší pravděpodobností je to způsobené faktem, že obyvatelé Černarusi mluví česky, i když texty a nápisy v celé zemi můžeme vidět převážně v azbuce.

Jo, a abychom nezapomněli, server VG247 zveřejnil více jak desetiminutové gameplay přímo z E3, v němž je mimo jiné k vidění systém inventáře nebo nové předměty.

Screenshoty a rendery

Zprávy z Černarusi

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama