Mobilní Assassin's Creed připomíná Fallout Shelter
Novinka Mobilní Assassin's Creed připomíná Fallout Shelter

Mobilní Assassin's Creed připomíná Fallout Shelter

Michal Burian

Michal Burian

13

Free-to-play strategie s RPG prvky má netradiční grafiku. <strong>Aktualizováno o gameplay záběry</strong>.

Reklama

V dohledné době pro mobily a tablety s operačním systémem Android a iOS vyjde nový díl série Assassin's Creed. Jmenuje se Rebellion a jde o free-to-play strategii s RPG prvky. Na první pohled překvapí grafická stránka, která je vzhledem k této značce netradiční. Grafika je dětská a celkově se titul hodně inspiroval u úspěšného Falloutu Shelter.

V Assassin’s Creed: Rebellion budete stavět a spravovat svou asasínskou pevnost ve Španělsku a účastnit se tajných misí proti templářům. Připravit se tak máte na budování základny a její rozšiřování o další místnosti, a postupné vylepšování vybavení, aby vaši asasíni mohli pořádně trénovat. Jejich dovednosti budete potřebovat v infiltračních misích, ve kterých získáte potřebné zdroje a zkušenostní body. Před výpravou na misi musíte vybrat tři asasíny, které do nepřátelské pevnosti pošlete. Při výběru se vyplatí zvážit dovednosti vašich asasínů a zkombinovat je tak, aby měli co největší šanci na výpravě uspět.

Vybírání nebude úplně snadné. V pozdějších fázích hry můžete mít odemčeno přes 40 různých asasínů z celého světa a historie Assassin's Creed. Díky DNA a novému typu Animusu se tak vrátí Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia a Machiavelli společně s dvaceti novými hrdiny.

Vývojem Assassin’s Creed: Rebellion bylo pověřeno studio Behaviour Interactive, na které dohlíží Ubisoft. Hra bude vyžadovat alespoň Android 4.1 nebo iOS 8 a minimálně 2 GB RAM.

Níže teaser trailer. Assassin’s Creed: Rebellion má vyjít brzy.

Pokud chcete vidět gameplay, tak k tomu poslouží video níže, na které nás upozornila čtenářka Mythix. Děkujeme. Jak se sami můžete přesvědčit, tak za asasíny budete hrát i v již zmíněných misích, což je rozhodně plus. Ve videu je vidět hrdina Aguilar. S ním hráč šplhá po domech, leze po střechách, schovává se a zabíjí templáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama