Mobius Final Fantasy v prvním anglickém traileru
Novinka Mobius Final Fantasy v prvním anglickém traileru

Mobius Final Fantasy v prvním anglickém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

9

A Final Fantasy: Brave Exvius pokořilo hranici pěti milionů stažení.

Reklama

Série Final Fantasy vždycky nabízela kromě hlavní série her (s řadovou číslovkou) i různé spin-offy. V Japonsku je momentálně celkem úspěšná automatová Dissidia Final Fantasy Arcade, ale ani mobilní platforma nezůstává pozadu.

Square Enix proto vydal první anglický teaser trailer k chystanému RPG Mobius Final Fantasy, určenému právě pro chytré telefony. Souhrnně má ve hře jít hlavně o akční bitvy, nabídne obrovské možnosti přizpůsobení postav a vizuálně také kvalitní HD zážitek, jako na velkých konzolích.

Mobius Final Fantasy má vyjít 3. srpna a vypráví nám příběh muže, který se probouzí ve světě zvaném Palamecia. Ale vůbec nic si nepamatuje, nezná svou minulost, nicméně i tak jej místní začnou považovat za legendárního válečníka světla, který konečně přinese svobodu.

Pokud se rozhodnete přidat do hry Mobius Final Fantasy, získáte na startu řadu výhod, počínaje elixíry, krystaly nebo summony a další speciální in-game předměty. Abyste tohle všechno měli, musíte se pouze předregistrovat na stránkách hry Mobius Final Fantasy a pokud číslo dosáhne stavu 150 000 registrovaných uživatelů, odmění je Square Enix v den spuštění hry slíbenými předměty.

Další mobilní hrou série Final Fantasy je momentálně Final Fantasy: Brave Exvius. Square Enix hru vydal koncem tohoto června, ale počet stažení již teď překonal číslo pět milionů (počítán je zde celý svět, mimo japonské území, kde se počet hráčů vyšplhal na 6,5 milionu).

Všichni hráči, kteří se do Final Fantasy: Brave Exvius přihlásí od 26. července od 12.00 hodin do 30. července do 11:59 hodin PT (od 26.7. od 21:00 do 30.7. 20:59 našeho času), obdrží celkem pět vzácných Summon Tickets a 50 Metal Minituars.

Final Fantasy: Brave Exvius je k dispozici pro iOS a pro Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama