Modder si zahrál demo Resident Evil 7 z pohledu třetí osoby
Resident Evil 7 Novinka Modder si zahrál demo Resident Evil 7 z pohledu třetí osoby

Modder si zahrál demo Resident Evil 7 z pohledu třetí osoby

Michal Burian

Michal Burian

3

Po přepnutí kamery nemá hlavní protagonista hlavu.

Reklama

V komentářích na Zingu jsem si několikrát všiml, že někteří z vás by si přáli zahrát nejnovější Resident Evil 7 z pohledu třetí osoby. Místo toho vše uvidíme z vlastních očí, vývojáři tvrdí, že díky tomu bude zážitek mnohem strašidelnější a osobnější. Modder Tom Humble si dal tu práci a upravil v demoverzi kameru. Byl dost překvapen.

Capcom v demu zapomněl na hlavu hlavního protagonisty. Když Tom Humble přepnul kameru z prvního pohledu na třetí, tak Ethan nemá hlavu. Nejde ale o nic zvláštního, spousta her používající first-person kameru nemá hlavu hrdiny, například Outlast nebo Firewatch.

Zajímavé jsou samotné animace, zdá se, že nejsou na špatné úrovni. Přitom by člověk čekal, že když přepne u first-person hry kameru na third-person, nebude se stačit divit. Pochopitelně se najdou další věci, které nevypadají zrovna nejlépe, ale s tím se u takové změny počítá.

YouTuber Rod Lima si zase zahrál remake Resident Evil z pohledu první osoby. Hra je vytvořena z pohledu třetí osoby, ve first-person kameře ale nevypadá nejhůře. Zvykat byste si museli hlavně na kameru, která je taková divná, jako byste hráli s headsetem pro virtuální realitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama