Modern Warfare 3 a Special Ops mód v detailech
Modern Warfare 3 Novinka Modern Warfare 3 a Special Ops mód v detailech

Modern Warfare 3 a Special Ops mód v detailech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Konečně se začínají objevovat první informace o Special Ops módu v Modern Warfare 3. Kromě toho také víme, kdy nás čeká další trailer.

Reklama

Na rozdíl od Modern Warfare 2 bude tentokrát Special Ops obsahovat pořádné leaderbords, a nebude chybět ani promakaný ranking systém a konečně i matchmaking. A jak už bylo nedávno řečeno, čeká nás i nový herní mód, nazvaný jednoduše Survival.

Ten se bude odehrávat na speciálně vytvořených mapách. Jedna z nich nese název Dome a jde v ní o odrážení vln nepřátel v bunkru, údajně jako vystřiženém z éry studené války. Na pomoc si hráči budou moci zakoupit střílny. Co se týče nepřátel, čekají nás nejen obyčejní pěšáci, ale i psi, sebevražední atentátníci a návrat hlásí odolní Juggernauti. Zatím to na nás působí jako uvěřitelnější verze zombie módu z posledních dvou CoD od Treyarchu, ale na nějaké soudy je ještě brzy.

Tentokrát prý bude nutné vymýšlet nějakou skutečnou strategii, díky čemuž chtějí tvůrci dosáhnout toho, aby si hru mohl pohodlně zahrát každý bez ohledu na to, že u ní tráví celé dny nebo k ní zasedne jen příležitostně, proto nebude nijak zvlášť záležet na skillu založeném na urputném hraní.

Pokud jde o další trailery, podle současných informací bychom se nové ukázky ze hry mohli dočkat již zítra, při příležitosti televizního přenosu Champions League na britském kanále ITV1. Vzhledem k tomu, jak obrovský úspěch měla dosud vydaná videa, si Activision slibuje velkou sledovanost a údajně chtějí fanouškům co nejvíc ukázat, co bychom měli od MW3 čekat.

Upřímně, my v tom vidíme jen pokus o ještě větší známost značky mezi „nezasaženými“ jedinci, žádnou snahu o uspokojení fanoušků. Každopádně, dokud v obchodech neuvidíme toaletní papír s logem Modern Warfare 3, je to pořád ještě snesitelné, nějaký ten trailer navíc nám určitě neuškodí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama