Modern Warfare 3 odhaluje sluchátka
Call of Duty Novinka Modern Warfare 3 odhaluje sluchátka

Modern Warfare 3 odhaluje sluchátka

Michal Maliarov

Michal Maliarov

38

V Británii si fanoušci MW pošmáknou. Vyjde tam speciální řada sluchátek Ear Force Edition pro Modern Warfare 3.

Reklama

O kvalitu se postará společnost Turtle Beach, dorazí na tři základní platformy (PC, PS3 a Xbox360) a každá sada bude za vlastní cenu. Celkem budou k mání čtyři sady a každá se pochlubí unikátním nastavením a vymoženostmi, které navrhli zvukaři z týmů Infinity Ward a Sledgehammer Games.

Ear Force DELTA

Sluchátka Dolby 7.1 Surround Sound s podporou Bluetooth chatu. Sada se prodává ve speciálním tématickém kufříku a obsahuje předehrané zvukové šablony pro Modern Warfare 3. Bude v prodeji pro PS3 a Xbox360 verzi za cenu 6890 Kč.

Ear Force BRAVO

Sada téměř shodná s EFD sadou a o něco menším zvukovým spektrem bude pro změnu k dispozici nejen ke konzolovým verzím, ale také PC. Cena byla stanovena na 4600 Kč.

Ear Force CHARLIE

EFC se může pochlubit osmi malými repráčky, akusticky rozloženými pro co nejlepší možnou kvalitu. K dispozici budou pouze pro PC hráče za cenu 3500 Kč.

Ear Force FOXTROT

Ideální sluchátka pro ty z vás, kdo miluje cross-platformní hraní. Spolu s několika unikátními audio filtry se rozhodně jedná o dobrou volbu pro ty, kteří nechtějí zbytečně utrácet. Sluchátka vas vyjdou na 2440 Kč.

Všechny sady budou k dispozici 8.listopadu letošního roku, kdy startuje prodej Modern Warfare 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama