Modern Warfare 3 s obrovským zničitelným prostředím
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Modern Warfare 3 s obrovským zničitelným prostředím

Modern Warfare 3 s obrovským zničitelným prostředím

Michal Maliarov

Michal Maliarov

69

Server Kotaku hlásí, že bude Modern Warfare 3 nabízet mnohem větší, epická prostředí s příběhem ne nepodobným třetí světové válce.

Reklama

Třetí díl blockbusterové ságy Call of Duty: Modern Warfare by měl přeskočit laťku nastolenou svými předchůdci a nabídnout něco zcela jiného, než na co jsme u série zvyklí. Kotaku také potvrdilo, že titul vyvíjí Infinity Ward v kolaboraci s dalším studiem, kterým je nejspíše Sledgehammer Games.

Modern Warfare 3 by mělo pokračovat v příběhu, započatém v prvním dílu. Rusko roku 2011 zažívá občanskou válku, poté druhý díl přesouvá dění do USA a hrozí teroristickým útokem. Právě třetí díl by měl navázet na pocit globálního konfliktu po invazi do Spojených států, kterou v určité míře předvedl také Homefront.

Zatímco není jasné, kde přesně se bude pokračování odehrávat, měli bychom se dočkat převážně městského prostředí plného džípů, tanků a pěšáků. Návrat zahlásí i dvě ikonické postavy série, kapitán John „Soap“ MacTavish a kapitán John Price. Konec druhého dílu si zajisté všichni pamatujeme. Můžeme tedy předpokládat, že začneme tam, kde jsme skončili.

Hlavní zprávou dne je však samotné pojetí války, které má být ve třetím dílu mnohem epičtější a větší. Do konfliktu se totiž s velkou pravděpodobností zapojí i další státy a vytvoří tak pozadí podobné třetí světové válce. Těšit bychom se měli i na rozlehlá zničitelná městská prostředí. Ano, zničitelná. Nepřipomíná vám to něco?

Vypadá to zkrátka, že si dva nejočekávanější vojenské tituly letošního roku – Battlefield 3 a Modern Warfare 3 – půjdou po krku ve velkém stylu. Bude zajímavé sledovat, kdo zvítězí v jakých podmínkách, Modern Warfare se ale dle všeho přesouvá na území Battlefieldu a bude tudíž potřebovat velkou odvahu, aby jej skolilo na jeho půdě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama