Moderní roguelike akce v podání Dead Cells vyjde za necelý měsíc na PC a konzole
Dead Cells Novinka Moderní roguelike akce v podání Dead Cells vyjde za necelý měsíc na PC a konzole

Moderní roguelike akce v podání Dead Cells vyjde za necelý měsíc na PC a konzole

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

S permanentní smrtí, avšak s vylepšením a zbraněmi, které jste již získali.

Reklama

Dead Cells, skloubení moderní roguelike akce a old-school metroidvanie, vyjde v plné verzi za necelý měsíc. Společnost Motion Twin oznámila, že hra opustí předběžný přístup na PC již 7. srpna a ve stejnou dobu bude dostupná nejen pro PC, Mac a Linux, ale rovněž na Nintendu Switch, PlayStationu 4 a Xbox One. K dostání bude i fyzická edice. V českých a slovenských obchodech ale v nabídce zatím není.

Cena všech verzí byla stanovena na 24,99 dolarů/euro. V případě předobjednávky ušetříte 20 procent a koupíte titul za 19,99 dolarů/euro. Další slevy nejsou v plánu, jde tak o jedinou možnost, jak při nákupu Dead Cells ušetřit, varují tvůrci.

Plná verze Dead Cells se pochlubí třinácti úrovněmi. Každá má specifickou atmosféru, nepřátelé a tajemství. Čeká vás souboj se čtyřmi nebezpečnými bossy a k dispozici budete mít 80 zbraní nebo dovedností a 4 speciální schopnosti. Mějte na paměti, že hraní Dead Cells má být pořádnou výzvou s permanentní smrtí. Ta je naštěstí přívětivější, sice začnete od začátku, ale budete mít k dispozici všechna odemknutá vylepšení a zbraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama