Modrý ježek Sonic nás navštíví hned ve dvou hrách
Sonic Mania Novinka Modrý ježek Sonic nás navštíví hned ve dvou hrách

Modrý ježek Sonic nás navštíví hned ve dvou hrách

Michal Burian

Michal Burian

3

Sonic Mania nabídne vylepšené klasické levely, zatímco nové Sonicovo dobrodružství retro i moderní verzi modrého ježka.

Reklama

Společnost Sega v noci na Comic-Conu v San Diegu uspořádala párty k 25. výročí modrého ježka a oznámila hned dvě nové hry. První hra se jmenuje Sonic Mania a nabídne vylepšené klasické levely z historie této série, zatímco dosud nepojmenované nové Sonicovo dobrodružství retro i moderní verzi modrého ježka.

Sonic Mania je 2D plošinovka, která svým vizuálem a herním pojetím připomíná klasické hry Genesis. Při sledování dvouminutového videa si vzpomenete na Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic CD, Sonic the Hedgehog 3 a Sonic & Knuckles. Hru má na starost Sega of America ve spolupráci s PagodaWest Games. S vývojem pomáhají Christian Whitehead a Simon Thomley společně s lidmi, kteří přivedli Sonica na mobily a tablety.

„Sonic Mania se zrodil z lásky našich fanoušků ke klasickým 2D plošinovkám se Sonicem. Tahle spolupráce je pro Segu novinkou, doufáme, že všechny tenhle titul překvapí a budou potěšeni,“ nechal se slyšet Takashi Iizuka, šéf týmu zodpovědného za Sonica.

Sonic Mania vyjde na jaře 2017 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Druhou oznámenou hrou je nové dobrodružství, které má zatím pracovní název Project Sonic 2017. Očekávat ho můžete koncem příštího roku na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu NX. O této hře víme zatím jen to, že nabídne retro i moderní verzi modrého ježka. Na detaily si musíme počkat.

Ještě nekončíme, Sega oslavuje 200 milionů stažení mobilní hry Sonic Dash a na oslavu slibuje speciální in-game event přidávající Green Hill Zone a klasického Sonica, za něho budete moci hrát. Ale pozor, událost trvá pouze týden a každý může odemknout klasickou úroveň a retro Sonica. Hra je dostupná na iOS, Android a Windows Phone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama